OM MIG & MINA TJÄNSTER

Jag driver min egna lilla firma, inom styling och kreativa lösningar.

När folk frågar vad jag jobbar med kan det vara lite svårt att hitta ett samlande ord, förutom exponeringsdesigner. Nästa fråga brukar bli; Vad är det?

Det dyker upp de mest varierande uppdrag i mitt yrke. Jag hoppar mellan att utforma och bygga skyltfönster, ineriörfotostyling, TV-produktion eller reklamfilmsinspelningar, och bordsdukningar till små och stora arrangemang. Events i olika storlekar och former, sista finishen i en mässmonter eller ett showroom, pressvisningar, eller rådgivning och utformning av offentlig- och hemmiljö. Styrkan hos mig är min breda erfarenhet och min vana vid att inget projekt är det andra likt. Detta gör mig lösningsorienterad och van vid snabba beslut.

Min utbildning som exponeringsdesigner fra Westerdals School of Communication, kombinerat med min långa arbetslivserfarenhet inom sälj och service, inom fashion, hotell och restaurang, ger mig en bred kunskap och förståelse för både människor och ting.

Formidabel Expo, har existerat sedan 2005, till en början paralellt med ett delägarskap och uppbyggnad av Shape Display AS, en firma i samma segment, som levde mellan 2004 och 2008.

Jag har genom åren samarbetat med uppdragsgivare som Steen & Strøm Magasin, Nike International, Bonytt, Norges Varemesse, Sektorgruppen, Citycon, Trendanalytiker Lisbeth Larsen, Fotograf Espen Grønli, Fotograf Ragnar Hartvig, Supernature, Safilo Nordic, WB Samson, Noova AS, Culina Norge, Bohus Norge och Produktionsselskapet Mastiff.

Jag håller till centralt i Oslo, och är en del av det kreativa kollektivet Medicineheads. Detta gör det möjligt för mig att samarbeta med en samlad grupp professionella yrkesutövare inom innen grafisk design, kommunikasjon och märkesvarubyggning på nära håll.

Välkommen att kontakta mig för ett spännande samarbete!

/Ida