OM MIG & MINA TJÄNSTER

Jag driver min egna lilla firma, inom styling och kreativa lösningar,  just nu utan ambitioner att växa till något större än mig själv. Jag trivs alltför bra med friheten det  innebär att kunna jobba helt själv, men att också kunna välja att ingå spännande och givande samarbeten med andra duktiga frilansare, stora och små företag och kunder.

När folk frågar vad jag jobbar med kan det vara lite svårt att hitta ett samlande ord, förutom exponeringsdesigner. Nästa fråga brukar bli; Vad är det?

Det dyker upp de mest varierande uppdrag i mitt yrke. Jag hoppar mellan att utforma  och bygga skyltfönster, ineriörfotostyling, TV-produktion eller reklamfilmsinspelningar, och bordsdukningar. Events i olika storlekar och former, sista finishen i en mässmonter, eller rådgivning och utformning av offentlig- och hemmiljö.

Min utbildning som exponeringsdesigner fra Westerdals School of Communication, kombinerat med min långa arbetslivserfarenhet inom sälj och service, ger mig en bred kunskap och förståelse för både människor och ting.

Formidabel Expo, har existerat sedan 2005, till en början paralellt med ett delägarskap och och uppbyggnad av Shape Display AS, en firma i samma segment, som levde mellan 2004 och 2008.

Jag har genom åren samarbetat med uppdragsgivare som Steen & Strøm Magasin, Nike International, Bonytt, Norges Varemesse, Sektorgruppen, Citycon, Trendanalytiker Lisbeth Larsen, Fotograf Espen Grønli, Fotograf Ragnar Hartvig, Supernature, Safilo Nordic, WB Samson, Noova AS, Culina Norge, Bohus Norge och Produktionsselskapet Mastiff.

För att samla min inspiration och visuella stil, driver jag också bloggen Formidabel Expo. Där kan du se vad jag brinner för, vad som inspirerar mig, och vad jag jobbar med.